Названо 10 моделей машин, які не розчарували своїх власників

0
2099

Для розрахунку даного індексу застосовується спеціальна методика, де респонденти відповідають на питання: «Чи виправдалися ваші очікування від автомобіля при його експлуатації?». Всі відповіді були проранжовано за шкалою від 1 (повністю виправдалися) до -1 (абсолютно не виправдалися), а потім за формулою розрахований індекс виправданості очікувань власників автомобілів.

Найменше «сюрпризів» в процесі використання виникло у власників кросоверів Mitsubishi Outlander , чий індекс виправданості досяг 83,4 бала. Це означає, що більшість власників японського кросовера придбали саме те, що хотіли.

Не виявилися розчарованими і володарі китайської моделі Geely Coolray – їх показник виправданості очікувань дорівнює 76,4 бала. У ТОП-3 по даному параметру увійшов і преміальний кросовер BMW X3 , який набрав 73 бали.

Результати інших моделей, в найбільшою мірою виправдали очікування своїх власників, виглядають наступним чином: Skoda Kodiaq (72 бали), Toyota Land Cruiser Prado (70,7 бала), Ford Kuga (70,3 бала), BMW 5-Series (69, 5 бала), Mitsubishi Padjero Sport (69 балів), Haval F7 (68,7 бала) і Skoda Rapid (67,4 бала).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!