Майбутня Skoda Superb отримає абсолютно новий інтер’єр

В інтер'єрі будуть присутні елементи електричного Enyaq iV, а також багато нових деталей.

0
691

Skoda домоглася серйозних успіхів з останньою Octavia і абсолютно новим електричним позашляховиком Enyaq iV, але чеський бренд не забуває свій флагман Superb, якому в цьому році виповнюється 20 років. Нове покоління моделі вийде в 2024 році, а британське видання Auto Express розкриває подробиці про неї.

Наступний Superb збереже модульну платформу MQB, але отримає збільшену колісну базу, щоб мати можливість відійти від Octavia, яка виросла в розмірах в своєму четвертому поколінні. Це означає більш довгий задній звис і аналогічну лінію даху купе, а також збільшену решітку радіатора, яка стане однією з найбільших серед моделей марки.

Нове покоління буде оснащуватися двигунами внутрішнього згоряння VW Group останнього покоління, в тому числі 2,0-літровими бензиновими і дизельними агрегатами. Вони будуть відповідати стандарту Євро 7, який вступить в силу в 2025 році. Також буде гібридна версія (плагін), яка, на думку Skoda, буде користуватися великим попитом у покупців.

Зміни в інтер’єрі будуть ще серйознішими, так як чехи обіцяють новий підхід до комунікації між споживачем і приладами управління. Skoda вибере більш простий підхід, щоб уникнути проблем, які виникли в VW Golf останнього покоління.

«Інтер’єр автомобіля зробить величезний крок вперед. Це принесе новий споживчий стиль бренду, який поширюється на те, що ви торкаєтеся і відчуваєте. Він дебютує в моделі Superb, а потім буде використовуватися у другому поколінні Kodiaq », – сказав генеральний директор Skoda Томас Шефер.

Він додав, що флагман отримає деякі базові елементи від Enyaq iV (швидше за все, великий 13-дюймовий екран), але також з’являться нові деталі, які повинні зробити управління системами автомобіля ще більш зручним.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!