Audi припинила випуск деяких автомобілів

0
77

Поточна «напівпровідникова» криза торкнулася лише кілька моделей німецького бренду на цьому тижні.

Компанія Audi знову опинилася в скрутному становищі. На цьому тижні виробник автомобілів класу люкс зіткнеться з обмеженим виробництвом на двох своїх заводах в Німеччині, оскільки криза напівпровідникових чіпів продовжує завдавати шкоди галузі. За повідомленням Automobilwoche, ці два заводи розташовані в Інгольштадті і Неккарзульмі. На першому заводі розташовувалися складальні лінії для Audi A3, A4, A5 і Q2. Неккарзульм, який більш серйозно постраждав через відсутність чіпів, є домом для A6, A7 і A8. Однак на цьому тижні A8 будується тільки в одну зміну, інші лінії простоювали.

Загалом, майже всі складальні лінії цих заводів простоювали з понеділка по крайней мере до найближчої п’ятниці, за одним винятком: R8 і e-tron GT. Обидві моделі проводяться на заводі в Боллинджер Хофі. На даний момент відсутність мікросхем не впливає на роботу цього об’єкта. Audi підтвердила, що всі співробітники заводу, які постраждали від простоювання ліній, переведені на «короткострокову роботу». В останній раз Audi зупиняла свої виробничі лінії на цілий тиждень в серпні минулого року. Навіть в липні були скасовані численні зміни.

На жаль, навряд чи проблеми Audi в Німеччині найближчим часом припиняться. Криза чіпів і раніше з нами, і ніхто не знає, коли він закінчиться. У кращому випадку серйозного полегшення не очікується до середини 2022 року. Передбачається, що найближчим часом почнеться велике виробництво, яке надолужить згаяне. Як поточні виробничі проблеми Audi вплинуть на запаси в США, залишається неясним, і невідомо, чи можна надолужити згаяний час пізніше. Все залежить від поповнення запасів цих найважливіших чіпів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!