Новий електричний седан Volkswagen Aero B помітили на тестах

0
77

Volkswagen працює над новим повністю електричним седаном. Модель, якій судилося поповнити ряди лінійки ID, буде відігравати провідну роль. Новий Volkswagen Aero B був детально сфотографований під час випробувань на дорозі загального користування.

Давним-давно Volkswagen дав життя сімейства електромобілів ID. Автомобілям, які вже реальні і складаються з різних моделей по всьому світу. Однак до цих пір компанія не закінчила з поповненням сімейства, і в даний час німецький виробник, серед інших проектів, виводить на ринок новий повністю електричний седан.

Цю нову модель Volkswagen Aero B вже не раз бачили на тестах. В черговий раз за ним вдалося поспостерігати в Європі, під час проведення випробувань на дорогах загального користування. Фотошпигуни дозволили по-новому поглянути на тестовий зразок довгоочікуваної електричної альтернативи Volkswagen Passat.

Сфотографований зразок має конфігурацію, практично ідентичну тій, що була помічена в перші два тижні вересня минулого року. Однак на цей раз фотографій досить багато, що дозволить у всіх деталях розглянути зовнішній вигляд автомобіля. Транспортний засіб, як видно, одягнене в характерний камуфляж, який використовується маркою.

Для традиційних седанів в Європі зараз важкі часи. Проте, зростання електромобільності дає багато кисню цього типу кузова через рівень ефективності, якого вони можуть досягти в порівнянні, наприклад, з позашляховиком. Крім того, Volkswagen планує запропонувати таку модель в лінійці ID і за межами старого континенту.

Комерційна назва Aero B викликало багато суперечок, оскільки деякі доповіді запевняють, що це не зовсім серійне назву. Деякі джерела припускають, що він може називатися Volkswagen ID.6, проте це ім’я вже використовується Volkswagen на позашляховиках, що продаються в Китаї.

Крім імені, під яким він врешті-решт буде відомий, не менше цікаві і характеристики моделі. Новинка, яку очікували завдяки концепту Volkswagen ID. Concept Space Vizzion, який дебютував в кінці 2019 року на автосалоні в Лос-Анджелесі. Екстер’єр носитиме характерні риси мови дизайну, який Volkswagen застосовує в своїх нових електричних моделях.

Він буде створений на платформі MEB концерну Volkswagen. Архітектурі, призначена виключно для акумуляторних електромобілів. У планах Volkswagen – запропонувати широку моторну гамму, що складається з різних двигунів. Це дозволить структурувати пропозицію в більш доступних версіях і інших версіях з більш високим рівнем ексклюзивності. Діапазон потужності буде складати від 204 к.с. і до 381 к.с. Максимальна автономність складе близько 700 кілометрів завдяки літій-іонної батареї на 120 кВт / год. Нагадаємо також, що вищезгаданий ID. Space Vizzion оснащений батареєю на 82 кВт / год.

Перші прототипи вже виготовлені в Китаї. Однак, щоб побачити новий Aero B в європейських дилерських центрах, буде потрібно багато часу. Запуск відбудеться десь у 2022 році, а його вихід на ринок відбудеться в 2023 році. Серійне виробництво європейської моделі буде проходити на заводі в Емдені, Німеччина. Він також буде проводитися в Китаї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!