Опубліковані подробиці про новий BMW X7 M

0
119

Повідомляється, що BMW працює над новим “зарядженим” кросовером X8 M з гібридною установкою потужністю не менше 750 к.с., але баварський автовиробник ніколи не створював високопродуктивний X7 M.

Незважаючи на те, що існує Alpina XB7 і він коштував понад 140 000 доларів, продажу в 2020 році не змусили себе довго чекати. І хоча він дебютував лише в минулому році, Alpina вже працює над оновленням розкішного позашляховика, який повинен конкурувати з Mercedes-AMG GLS 63. В цей же момент баварська компанія модернізує звичайний X7.

Фотошпигуни вперше помітили прототип оновленого XB7, завантажений на автовоз і готується до випробувань. Як ми бачили на прототипі X7, новий XB7 має кардинально іншу передню частину з новими розділеними фарами. Також були перероблені задні ліхтарі.

Камуфляж, що покриває передню і задню частини, також передбачає, що бампери будуть змінені, що дозволить освіжити дизайн. Камуфляж також не може приховати деякі характерні риси дизайну Alpina, від чотирьох патрубків вихлопних труб до більш потужних гальм.

Знімків інтер’єру немає, але ми знаємо, що оновлений X7 отримає іншу кабіну із зігнутим подвійним екраном, в тому числі цифрову комбінацію приладів і інформаційно-розважальну систему, як в i4 і iX.

Ніяких змін під капотом не очікується, а це означає, що оновлений XB7 буде оснащуватися тим же 4,4-літровим V8 з подвійним турбонаддувом, що і звичайний X7, який буде форсований до 612 к.с. потужності в порівнянні з 523 к.с. в стандартному позашляховику. Ця доробка дозволить потужному позашляховику розганятися до 100 км / год всього за 4,2 секунди. Очікується, що оновлений BMW X7 дебютує в наступному році, а версія Alpina повинна з’явитися незабаром після цього.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!