Опубліковані перші зображення нового Skoda Superb

0
1804

Всього кілька днів тому в Мережі з’явилися перші скетчі майбутнього флагмана чеської марки. Дизайнери порталу «Колеса.ru» вирішили представити, як буде виглядати майбутній флагман чеської марки.

Нагадаємо, що прем’єра поточного покоління Skoda Superb відбулася в лютому 2015 року на спеціальному заході в Празі. У позаминулому році модель пережила плановий рестайлінг, в ході якого модель отримала оновлену оптику і трохи перероблений екстер’єр. Тепер же настав час для зміни поколінь, і автовиробник опублікував перші скетчі, які, ймовірно, проливають світло на деякі риси зовнішнього вигляду майбутнього Superb . Модель повинна отримати практично вертикальну решітку радіатора, яка стане найбільшою серед всіх моделей марки, а її форма – більш багатокутної. Головна оптика стане більш вузькою і отримає світлодіодну начинку. Дизайнери вирішили представити, як буде виглядати майбутній флагман чеської марки.

Буде трішки підкоригувана форма бічного скління за рахунок більш плавно висхідної підвіконної лінії. Актуальний Superb геометричний в плані дизайну, а нова модель буде мати пластичну стилістику кузова, один з таких елементів – вигнута виштамповка в нижній частині дверей. Задня частина даху повинна стати більш похилим через що автомобіль буде більше схожий на ліфтбек, в той час як актуальний Superb цілком можна сплутати з седаном. Задні ліхтарі зроблять більш вузькими і витягнутими по горизонталі, а їх дизайн буде схожий з новою Octavia .

Актуальний ліфтбек базується на архітектурі MQB , на якій також побудований Volkswagen Passat B8 . Нове покоління флагманського лифтбека отримає загальну платформу, проте поки немає практично ніяких подробиць щодо технічної частини. Найімовірніше модель буде пропонуватися з гібридними силовими установками. Також раніше з’явилися дані про те, що новий Passat буде пропонуватися виключно з АКПП, а тому Superb також може втратити «механіки» в наступному поколінні. Прем’єра моделі нової генерації може відбутися в 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!