Представлений Toyota Land Cruiser 300 у позашляховому тюнінгу

Час читання: < 1 хв.
0

Дизайнери порталу «Колеса.ru» представили своє бачення позашляхової модифікації Toyota Land Cruiser 300.

Нагадаємо, що Toyota Land Cruiser 300 нової генерації був представлений в червні 2021 року. Модель змінила на конвеєрі 200-ї моделі, яка випускалася майже 14 років. В останній рік випуску продажу помітно впали, адже в 2020 році було реалізовано всього 2 тис. машин, однак поява новинки має позитивно вплинути на ситуацію, особливо зважаючи на те, що Land Cruiser 300 тепер буде пропонуватися і у позашляховій версії GR Sport .

Дизайнери вирішили представити хардкорну версію Land Cruiser 300 . Модель напевно отримала б збільшений дорожній просвіт, який не в останню чергу забезпечувався б масивними колесами з високопрофільної «зубастий» гумою. Спереду можна помітити модифікований бампер з додатковою світлотехнікою, захистом і лебідкою. Крім цього, можна помітити шноркель, доопрацьований задній бампер, який тепер має в своєму розпорядженні парою додаткових буксирувальних гаків.

Реклама

Новий Land Cruiser базується на сходовій рамі, яка стала більш жорсткою, в порівнянні з моделлю минулого генерації, завдяки застосуванню нової конструкції. Рамну платформу назвали GA-F і вписали в концепцію глобальної модульної архітектури TNGA (Toyota New Global Architecture).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!