Авто

Оновлений ​​Skoda Scala приступила до дорожніх випробувань

Share

Skoda Scala, якій трохи більше двох років, скоро буде замінена оновленою версією. Оновлена ​​модель вперше була помічена на трейлері в Альпах.

Дивлячись на зображення Skoda Scala 2022 року і його попередника пліч-о-пліч, ми бачимо, що новий автомобіль має більш вузьку і високу решітку радіатора. Фари мають іншу графіку, а передній бампер був змінений, отримавши менший повітрозабірник, або, зрозуміло, це загальне враження, оскільки камуфляж заважає нам розглянути його трохи краще.

Ззаду дизайнери чеської компанії встановили новий бампер з відбивачами внизу. Задні ліхтарі по боках написи «SKODA», схоже, взагалі не змінилися, але у Skoda є достатньо часу, щоб виправити це. Тим часом, компактний хетчбек, ймовірно, отримає нові колеса, нові відтінки кузова, а також оновлену інформаційно-розважальну систему, програмне забезпечення цифрової панелі приладів і, можливо, оновлену оббивку.

Розташований в лінійці між Fabia і Octavia з точки зору розміру, Skoda Scala побудований на MQB платформі A0, яка використовується спільно з малолітражними моделями VW Group. Однак завдяки продуманій компановке у нього більше місця між осями, ніж у Audi A3 Sportback. Ще занадто рано говорити напевно, чи отримає Scala будь-які зміни під капотом, але є підозра, що може, оскільки автовиробник напевно захоче зробити його більш екологічним і ефективним.

Частина цього щільного камуфляжу, що покриває його передню і задню частини, буде знята в найближчі місяці, в міру наближення автомобіля до дати прем’єри. До речі, очікується, що оновлена ​​Scala буде офіційно представлена ​​в першій половині 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Mazda розкрила всі карти: озвучено всі ціни на новий CX-80

Mazda розкрила повний перелік цін на свою нову модель CX-80 , доповнюючи лінійку популярних кросоверів.…

07.05.2024

Представлений один з останніх Bentley у двигуні W12 (фото)

Компанія Bentley представила лімітований родстер Batur Convertible. Тираж дводверки складе 16 екземплярів. Кожна отримає 750-сильний…

07.05.2024

Mercedes готує наймасштабніший тест-драйв в історії

Влітку цього року компанія Mercedes-Benz Trucks організує наймасштабніший тест-драйв у своїй історії. Два прототипи електричної…

07.05.2024

Geely представила стильний кросовер Galaxy E5. Він з’явиться за межами Китаю

Перший погляд на новий Geely Galaxy E5: буде і версія з правим кермом. Geely розширює…

07.05.2024

Експерт з’ясував, чи безпечно повністю заправляти бак автомобіля

Якщо паливна система автомобіля пошкоджена внаслідок аварії, повний бак може підвищити ризик пожежі через велику…

07.05.2024

Skoda презентувала нові версії своїх Kodiaq та Superb

Skoda внесла значні оновлення до своєї модельної лінійки, представивши оновлені версії моделей Kodiaq і Superb…

07.05.2024