Представлений новий кросовер MG Astor

0
211

Новинка з’явиться на ринку Індії в жовтні поточного року.

Індійський MG Astor відрізняється від свого попередника гратами радіатора з розбіжними променями, іншими накладками на бамперах, а також малюнком приладів (7-дюймовий кольоровий екран поєднані з цифровими шкалами). З оснащення присутній клімат-контроль, панорамний дах, а також електропривод водійського сидіння і автопілот другого рівня MG Pilot . Повідомляється, що Astor став першим компактним кросовером з подібним «автопілотом» на індійському ринку.

Однією з головних відмінних рис нового кросовера MG Astor став голосовий помічник, якого не просто інтегрували в штатну медіасистему, але і матеріалізували у вигляді окремого дисплея на «маківці» передньої панелі. На дисплеї намалювали очі, а в програму заклали нехитру «міміку» і додаткові символи. Ця система допомагає керувати другорядними функціями машини, займається онлайн-пошуком, а також може прочитати свіжі новини.

Двигуни у новинки ті ж, що і у китайської моделі MG ZS , але вони трохи втратили в потужності. Базовий атмосферний мотор 1.5 (110 к.с.) агрегатується з МКПП або варіатором, а турбоагрегат 1.3 (140 к.с.): тільки з 6-ступінчастою АКПП. Привід у кросовера – тільки передній. Збирати Astor будуть локально в Індії, а у продажу новинка з’явиться вже в жовтні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!