Mazda представила доопрацьований CX-5

Кросовер отримав перероблений дизайн і стандартний повний привід.

0
226

Буквально кілька днів тому Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю (МИИТ) опублікувало фото місцевої версії кросовера Mazda CX-5 2022 модельного року. Тепер офіційно представлена ​​його американська версія, яка також еволюціонує.

Насправді нововведення не так-то легко помітити, але якщо придивитися, стає ясно, що кожна група фар, включаючи задню, отримує прямокутні світлодіоди, які надають кросоверу інший вид. Дизайнери Mazda також змінили решітку радіатора, яка істотно відрізняється від тієї, що використовувалася до сих пір.

Версія Grand Touring Reserve виключена з модельного ряду, і в 2022 році її замінить варіант 2.5 Turbo. Mazda відзначає, що версії з двигунами з турбонаддувом також будуть відрізнятися за зовнішнім виглядом від версій з двигунами без наддуву. Відбудеться це завдяки чорним елементів на кузові і червоним швах в салоні.

Перехід на модифікацію 2.5 Turbo Signature пропонує більш елегантний дизайн в колір кузова з легкосплавними колісними дисками. В обробці салону використані розкішні матеріали, в тому числі натуральне дерево і шкіра Nappa, завдяки чому цей кросовер можна позиціонувати як розкішний. Також є новий перемикач Mi-Drive і перероблені сидіння для більшого комфорту.

Крім того, оновлений CX-5 отримує більш чуйну автоматичну коробку передач, що забезпечує більш плавне прискорення. Також компактний кросовер отримав нову підвіску, яка краще поглинає вібрації завдяки новій системі демпфірування і більш міцній конструкції.

Ще одна важлива зміна – повний привід входить у стандартну комплектацію всього модельного ряду. Фактично, Mazda тепер буде пропонувати повний привід в стандартній комплектації для всіх моделей CX, включаючи модельний ряд для Північної Америки, в той час як для Європи це нововведення ще не підтверджено.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!