Кросовер Toyota RAV4 в Європі отримав нову версію Adventure

Японський кросовер отримав нове позашляхове виконання в Європі.

0
134

Продажі новинки стартують в першій половині 2022 року. Компанія Toyota підготувала для європейського ринку нову версію свого середньорозмірного кросовера RAV4, яка отримала назву Adventure. Новинка була розроблена для любителів подорожувати і активного відпочинку.

Новий кросовер оснастили спеціальними дизайнерськими рисами і нової LED-оптикою проекційного типу. Зовнішність моделі виділяється завдяки чорній решітці радіатора, темній окантовці ПТФ, 19-дюймовими дисками, оформленим в матовому сірому кольорі, а також особливою двокольорового забарвленням кузова, що поєднує темно-зелений відтінок Urban Khaki і сірий Dynamic.

В салоні «позашляхової» версії RAV4 з’явилася чорна обробка сидінь з еко-шкіри з контрастною прострочкою оранжевого кольору. Крім іншого з’явилися додаткові USB-порти, електрорегулювання переднього пасажирського сидіння і ексклюзивне світлодіодне освітлення.

У технічній частині змін не спостерігається, але для спецверсії не пропонуються бензинові агрегати. В результаті в моторну гамму увійшла гібридна силова установка, в основу якої ліг 2,5-літровий ДВЗ і два електродвигуни. Сумарна віддача становить 222 к.с., пару якому становить інтелектуальний повний привід AWD-i.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!