Geely представила новий кросовер

0
216

В Китаї ця машина до цих пір в строю під назвою Vision X6, і її регулярно проводять оновлення.

Попередня модернізація Geely Vision X6 трапилася в Китаї два роки тому, а зараз кросовер знову оновили. Тепер ця модель називається Geely Emgrand X6 Pro , а головні оновлення – це інші бампери, а також решітка радіатора з вертикальними прутами, яку в компанії називають «водоспадом». Марка Geely поступово відмовляється від концентричного малюнка решітки радіатора, який за останні роки став фірмовою рисою бренду. Задні ліхтарі новинки тепер з’єднані світиться смугою.

Змінена передня панель у Geely Emgrand X6 Pro – з замаскованими дефлекторами вентиляції, а також нової центральною консоллю. Розробники відмовилися від електронних приладів, і тепер кросовер має класичні стрілочні шкали, як це було у раннього Emgrand . Залежно від версії кросовера медіасистеми може мати дисплей діагоналлю 8,0 або 12,3 дюйма.

Мотор у автомобіля – колишній. Мова йде про турбомотор 1.4 потужністю 141 к.с. Привід у новинки – тільки передній. Vision X6 пропонувався з двома автоматичними трансмісіями: прості модифікації мали 6-ступінчастий “автомат”, а машини дорожче – варіатор. Тепер залишили виключно класичний «автомат». Є і механічна трансмісія. Оновлені кросовери Geely Vision X6 Pro вийдуть на ринок Китаю вже в кінці вересня поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!