Кросовер Toyota Corolla Cross 2022 виглядає трохи інакше (ФОТО)

Toyota Corolla Cross японської специфікації відрізняється від виконань моделі для інших ринків завдяки переробленим переднім бампером.

0
816

Незабаром позашляховик дебютує в Японії, але кілька просочилися фотографій, опублікованих в Instagram @indra_fathan, вже показали змінений стиль. Новий вигляд японського Corolla Cross має грати меншого розміру з виступаючою пластиковою частиною серед світлодіодних фар і величезний центральний повітрозабірник з декоративною рамкою під нею.

Дизайнери Toyota опустили решітку радіатора, змусивши протитуманні фари притиснутися до краю бампера. Фари також мають різний світлодіодний графік з центрально розташованими ДХВ і динамічними сигналами повороту.

Зображена модель являє собою гібрид, але просочилися фотографії брошури, опублікованій Creative Trend, показують, що той же бампер буде використовуватися в версіях Corolla Cross з двигуном ICE на японському ринку.

Профіль такий же, як у моделі для США, як і внутрішня компоновка. У задній частині можна побачити трохи іншу графіку задніх ліхтарів і більш спортивний дизайн пластикового облицювання заднього бампера.

Ще одна фотографія, опублікована в Твіттері одним з користувачів, показує два чорних зразка Corolla Cross на японському ринку, які виглядають досить агресивно завдяки тонованим фарам і 18-дюймовим колесам.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, японська Toyota Corolla Cross буде офіційно представлена 14 вересня, тому з’явиться більше інформації про її дизайні і технічних характеристиках. Що стосується моделі для США, то вона надійде в продаж в наступному місяці з 2,0-літровим 4-циліндровим двигуном потужністю 169 к.с. за ціною від 22 195 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!