Авто

Mercedes-Benz представив електричний повнопривідний кросовер EQB

Share

На автосалоні в Мюнхені Daimler компанія Mercedes-Benz продемонструвала одну з новинок – глобальний EQB, який вже дебютував навесні в Китаї. Батарейна модифікація, котра готувалася до появи в Європі і США, буде доступна з двомоторною установкою, повним приводом і акумулятором ємністю 66,5 кіловат-години. Енергоефективності автомобіля, як повідомляє автовиробник, досить для поїздки в 419 км на одному заряді.

Новий кросовер EQB в порівнянні з бензиновою моделлю отримав серйозні зміни. Фірмові фальшрадиаторні грати EQ-лінійки з глянцевою чорною панеллю доповнюють інший обвіс, оновлені денні ходові вогні, а також спеціальні аеродинамічні 20-дюймові колісні диски. На задній частині автомобіля з’явилася світлодіодна стрічка стоп-сигналу.

Місткий салон виділяє кросовер на тлі конкурентів. Електричний EQB доступний у версії з 5 і 7-місним салоном. Причому третій ряд сидінь в подовженій модифікації дозволить комфортно розміститися не тільки дітям, а й дорослим зростом близько 165 см .

Спинки сидінь другого ряду мають кілька положень, доступних для налаштування. Опціонально можливе регулювання крісел вперед і назад з робочим діапазоном руху 14 см . Багажник кросовера вміщує від 495 до 1710 або від 465 до 1620 літрів в залежності від настройки положення сидінь.

Електрокроссовер отримав схожий з GLB салон. Тут встановлено 10,3-дюймова цифрова приладова панель з поліпшеним інтерфейсом MBUX , а інтер’єр доповнює декор, оформлений під рожеве золото.

Глобальний Mercedes-Benz EQB буде доступний в декількох модифікаціях з індексами 300 і 350 . Обидві версії двомоторні: в першому випадку електродвигуни сумарно розвивають 228 к.с. , У другому – 292 к.с . EQB 300 від 0 до 100 км / год розганяється за 8 секунд , EQB 350 проїжджає це ж відстань за 6,2 секунди . Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 160 км / г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024