Компанія Mercedes-AMG анонсувала прем’єру першого електромобіля

0
183

Нова модель від Mercedes-AMG буде порівнянна по потужності з Porsche Taycan.

Mercedes-AMG слідом за першим серійним гібридом готується показати і першу повністю електричну модель. Автовиробник обіцяв розсекретити новинку вже сьогодні, а публічна прем’єра моделі відбудеться на Мюнхенському автосалоні Internationale Automobil-Ausstellung . Фахівці вважають, що це буде «заряджена» модифікація флагманського електричного лифтбека EQS , яку вже неодноразово можна було бачити на шпигунських знімках в ході випробувань.

Німецький автовиробник опублікував тизерний ролик, присвячений першому в історії відділення Mercedes-AMG серійного електрокару. У короткому тізері були розсекречені кілька інтригуючих фігур. З місця до 100 км / ч модель прискорюється за 3,4 секунди, а її потужність становить 761 к.с. Рівно стільки ж видає топова версія Porsche Taycan Turbo S. Однак ж варто відзначити, що з місця до 100 км / год Taycan прискорюється всього за 2,8 секунди. Найпродуктивніша модифікація Mercedes-Benz EQS 580 4Matic видає потужність 524 к.с. і розганяється до першої «сотні» за 4,3 секунди. «Молодша» версія EQS 450+ видає 331 кінську силу і розганяється до першої «сотні» за 6,2 секунди.

Потужність Porsche Taycan Turbo складає 680 к.с. і до 100 км / год він прискорюється за 3,2 секунди. Максимальна швидкість Taycan становить 260 км / г. Запас ходу нового електрокара Mercedes-AMG не розголошує, як і цифр максимальної швидкості, зате зазначає, що він буде «яким завгодно, але не тихим». Модель буде офіційно представлена на Мюнхенському автосалоні Internationale Automobil-Ausstellung ., Який буде працювати для публіки з 7 по 12 вересня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!