Компанія Smart анонсувала прем’єру свого найбільшого кроссовера

0
470

Компанія Smart розповсюдила в своїх соціальних мережах відеотизер нового концептуального позашляховика. Публічно новинку планують представити в рамках автосалону в Мюнхені. Цей концепт-кар, яку марка розробляє разом з партнерами з Geely і Mercedes-Benz, повинен стати передвісником найбільшої моделі в історії Smart.

Як буде виглядати концептуальний позашляховик, поки невідомо. В опублікованому відеотизері виробник показав лише окремі деталі машини. Наприклад, глуху решітку радіатора концепту з множинними світлодіодними вставками, а також головну оптику, з’єднану світиться смугою. Назва моделі поки тримається в секреті.

Опубліковані раніше тизери дозволяють припустити, що найбільший кросовер Smart отримає повноцінний 5-місний салон з двома рядами крісел. За габаритами автомобіль виявиться зіставимо з  Mini Countryman .

Основне завдання майбутнього концепт-кара – показати нову дизайнерську стилістику бренду. Крім того, на кросовері можуть дебютувати новітні технології фірми. У самій компанії Smart пообіцяли, що автомобіль стане «легше, розкішніше, модніше і розумніші» всіх попередніх моделей марки.

За попередньою інформацією, кросовер виявиться повністю електричним, а базуватися він буде на одній з платформ концерну Geely . Офіційно про серійних перспективи новинки не повідомлялося.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!