Представлений новий кросовер Chery Tiggo 7 Plus

0
215

Гамма кросоверів Chery Tiggo і без того дуже широка, але на автосалоні в Ченду компанія представила ще одну версію. Chery Tiggo 7 Plus – це новий варіант моделі Tiggo 7 другої генерації, яка з’явилася менше двох років тому.

У новинки Chery Tiggo 7 Plus приставка «Plus» позначає зовсім не збільшену колісну базу або додатковий ряд крісел. Довжина автомобіля не змінилася (4500 мм). Головна ж особливість нової модифікації – це інший інтер’єр у модній стилістиці з двома дисплеями (по 12,3 дюйма – кожен) на панелі-безкозирки.

Нова мультимедіа Lion 4.0 має голосове управління, а також розширені онлайн-можливості. Центральна консоль, тунель – також модернізована, а натомість не надто зручного сенсорного пульта клімат-контролю додали блок з двома обертовими рукоятками. У виконання Plus будуть тільки щодо багаті комплектації з «шкіряним» салоном.

Зовнішніх відмінностей у Chery Tiggo 7 Plus від базової «сімки» небагато. Але дізнатися Tiggo 7 Plus можна по інший решітці радіатора, рамку якої розтягнули під фарами. Змінили дизайн бамперів, встановили бутафорські повітроводи на передніх крилах, більш рельєфним зробили спойлер на п’ятій двері, а також встановили 19-дюймові колісні диски, тоді як у базовій моделі вони максимум 18-дюймові.

Базовий турбоагрегат 1.5 (147 к.с.) у нового Chery Tiggo 7 Plus той же, але він доповнений 48-вольта стартер-генератором. У парі з цим мотором трудиться варіатор. Збереглася і турбочетверка 1.6 (197 к.с.) з 7-швидкісним преселективним «роботом». Привід у такого кросовера – виключно передній. На китайському ринку Chery Tiggo 7 Plus буде продаватися поряд зі звичайною «сімкою». Ціни поки не названі, при цьому старт продажів новинки очікується в середині осені поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!