Назвали 8 причин відмовитися від покупки автомобіля BMW з пробігом

Багато автомеханіків не радять купувати старі машини баварський марки.

0
44

Досить часто у автомобілів BMW зустрічаються проблеми електричних конструктивних елементів. При цьому, це стосується не тільки медіасистеми. Досить часто відмовляють навіть самі звичайні електричні склопідйомники, розряджаються акумулятори або постійно перегорають лампи в задніх ліхтарях. На думку експертів, проблема ховається в непродуманном дренажі. Дощова вода потрапляє на контакти, і електрика починає барахлити.

Також зустрічаються проблеми з силовим агрегатом. Раптова відмова двигуна BMW – дуже поширена проблема, про що свідчать різні форуми. В циліндрах з’являється металева стружка, а ланцюга ГРМ рвуться. Збільшений витрата масла і розгерметизація системи охолодження на тлі цього здадуться сущими дрібницями.

Часто зустрічаються проблеми з рульовою системою. Як відзначають любителі даної марки, кожен наступний автомобіль гірший за попередній. А ось старі моделі в цьому плані набагато краще.

З огляду на «відмінну» якість наших доріг, можна відзначити і проблеми з підвіскою. Сайлент-блоки амортизаторів приходять в непридатність, розсипаються ступичні підшипники, лопаються пружини і ламаються кульові опори. Заміна всього цього вимагає чималих грошових витрат.

Якість збірки автомобілів даної марки завдало великої шкоди компанії, як бренду. Часто виробник використовує дуже дешеві деталі, які швидко виходять з ладу.

Потрібно відзначити вартість запчастин і ремонту автомобілів BMW. Існує думка, що компанія більше заробляє на продажу деталей, ніж на автомобілях. За останні 15 років машини стали ламатися частіше, а цінник на запчастини злетів до небес.

Не можна пройти повз такої проблеми, як вартість обслуговування. При покупці авто даного бренду потрібно враховувати не тільки вартість самої машини. Але і витрати на її утримання. Ремонт, ТО, заправка, страховка – все це вимагає величезних грошових вливань.

Автомобілі BMW більш інших потребують турботи і уваги. Багато нехтують цим правилом, в результаті чого на вторинному ринку є величезна кількість «вбитих» BMW.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!