Kia показав перші зображення Sportage європейської специфікації

0
78

Новий кросовер Kia Sportage європейської специфікації офіційно представлять 1 вересня 2021 року.

Нове покоління Kia Sportage було представлено у червні в якості глобальної новинки, а тепер виробник збирається показати європейську специфікацію.

Й хоча про зовнішність новинки вже все відомо, проте марка все одно вирішила почати рекламну кампанію з традиційних тізерних зображень, на яких кросовер явно виглядає в збільшених масштабах.

До речі, про технічні характеристики глобальної версії під кодовою назвою NQ5 (модель п’ятого покоління) можна прочитати в цьому матеріалі.

Європейська специфікація Kia Sportage

Kia Sportage 2022 року

Тим не менш, за сильно перебільшеними ескізами ховається менший «Спортейдж» в європейській специфікації. Щоправда, модель вже «засвітилась» на тестах раніше.

Таким чином, Sportage для Старого Континенту матиме спортивнішу задню стійку та менші задні двері, що й зробить кросовер меншим. Для довідки, глобальна модель 2022 року має довжину 4660 міліметрів та колісну базу 2755 мм, а отже євро-версія буде трохи коротшою, маючи, ймовірно, однакову ширину та висоту.

При цьому, швидше за все, на тізерах зображений позашляховик у комплектації GT Line з двоколірним фарбуванням та гігантськими колесами.

«Зменшення» машини має призвести до незначної втрати ваги, хоча цифри будуть недостатньо значним, аби перерости у значні покращення паливної ефективності та продуктивності.

Під капотом

Kia Sportage 2022 року

А ось, плагін-гібридна силова установка, яка вже була підтверджена, й повинна забезпечити найкращі показники споживання. Загалом у технічній частині (двигуни та коробки передач) мають бути вже знайомі елементи з останньої генерації Hyundai Tucson.

Стосовно електрифікованої установки, то вона буде поєднувати 1,6-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом, електродвигун потужністю 66,9 кіловат і літій-іонно-полімерну батарею на 13,8 кВт-год.

Саме плагін-гібридний Sportage PHEV стане демонстраційним автомобілем на Автошоу в Мюнхені наступного місяця, після онлайн -презентації, запланованої на 1 вересня. Продажі розпочнуться до кінця року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!