В оновленій Tesla Model S виявили масу недоліків: відео

0
182

У січні 2021 року компанія Тesla оновила частину електрокарів, що випускаються, однак це не пішло їм на користь, передає «Твоя МАШИНА» .

Власник Tesla Model S Long Range розповів про всі недоліки електромобіля. Чоловік заявив, що він не противник виробника, тому огляд зроблений об’єктивно. Незважаючи на любов до Tesla, власник виявився засмучений якістю автомобіля.

За словами водія, електромобіль сповнений недоліків і браку, що недозволено для автомобіля вартістю понад 100 тис. Доларів. Перші недоліки були помічені відразу – це відколи, подряпини і бульбашки на лакофарбовому покритті кузова. Дзеркала заднього виду були погано закріплені, двері відкривалися з сильним скрипом, а колісні диски дуже потерті.

Салон теж не порадував. Ущільнювачі в дверях пішли хвилями, за щитком приладової панелі зібралася піль, а всередині скла водійських дверей і зовсім був сміття. На оббивці сидінь були плями, які не вдалося видалити, а при включенні системи клімат-контролю лунав незрозумілий шум. В цілому, електромобіль виглядав, як екземпляр з вторинного ринку, а не новий автомобіль.

Компанія оперативно відреагувала на відгук і пообіцяла усунути частину недоліків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!