Кращі автомобілі з пробігом, які можна купити в Україні за 80 000 гривен

0
2277

На вторинному ринку України представлений великий вибір моделей, вартість яких не перевищує 3000 доларів (80 000 грн). Добірку кращих варіантів опублікувала «Твоя Машина» .

По-перше, варто виділити Geely MK 2008 року. Під капотом знаходиться двигун на 1,5 або 1,6 літра, якого цілком вистачає для міських поїздок. Однак автомобіль має погану шумоізоляцію і нестійкий до корозії.

Chevrolet Aveo можна придбати в кузовах хетчбек або седан, проте машина не з економних. Щоб уникнути витрат на паливо, краще відразу перейти на газ.

Hyundai Sonata теж стане хорошим вибором. Модель має своєрідну зовнішністю і гарною якістю зборки. Єдине слабке місце – це фарба на кузові.

Daewoo Nubira нечасто можна зустріти в Україні, тому і на вторинному ринку це рідкісна модель. Однак пошукати все ж варто, адже машина має комфортний салон, а двигун розганяє авто до 100 км / год за 10 секунд.

Volkswagen Golf 1998 року вважається простим і надійним автомобілем. Особливо довести якість збірки може одометр з показанням не менше 1 млн км пробігу.

Suzuki Swift , випущений після 2000 року, створений для міста. Але слабкий мотор не підійде для дальніх поїздок.

Ford Mondeo і Ford Scorpio 90-х років все ще вражають оснащенням і двигуном. Однак зараз знайти машину в хорошому стані вкрай складно.

Буде добре знайти Opel Vectra і Opel Omega 3 без проіржавілих порогів і арок. Ці автомобілі зможуть порадувати величезним набором функцій і непоганим дизайном. Але і мінуси теж є, наприклад, велика витрата палива.

Mitsubishi Carisma стане надійним помічником з гармонійним зовнішнім виглядом, стабільно працюючої коробкою перемикання передач, надійної трансмісією і потужним двигуном.

Кращими машинами визнані Honda Civic і Honda Accord . За невелику ціну ці моделі подарують неповторні відчуття. На жаль, за 80 000 гривен купити вийде тільки екземпляри не новіше 1997 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!