Авто

Volkswagen представив оновлену Jetta 2022 року (ФОТО)

Share

Volkswagen of America прощається з Passat через скорочення продажів, але менша Jetta залишиться, оскільки популярність компактного седана зростає. Продажі з початку року до теперішнього часу виросли на 5%, що робить цю модель третьою за популярністю моделлю в портфелі компанії в США. Він також стоїть на першому місці з точки зору впізнаваності і на другому місці з точки зору лояльності до бренду.

Jetta 2022 модельного року отримала оновлені передній і задній бампери, нові відтінки Rising Blue, Oryx White, Kings Red і модернізовану грати радіатора як для стандартної версії, так і для версії GLI. VW також створив нові легкосплавні диски розміром від 16 до 18 дюймів, доступні в двох чорних варіантах. У салоні новинки з’явилася 8-дюймова цифрова «приборка», при цьому для моделі GLI розмір виростить до 10 дюймів.

У «базі» модель має тканинну оббивку з ромбоподібним візерунком, а в більш дорогих варіант з’явиться шкіряна обробка, в тому числі двоколірний варіант. У версії GLI покупці отримають перфоровані шкіряні сидіння і набір корисних акцентів.

Особливої ​​уваги заслуговують зміни в технічній частині. Базова Jetta, нарешті, відмовилася від 1,4-літрового двигуна на користь трохи більшого 1,5-літрового агрегату, який використовувався в Taos. Доступний з шестиступінчастою механічною коробкою передач або восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, мотор з турбонаддувом працює по циклу Міллера і доступна в Європі з 2018 року. У разі Jetta вона забезпечує приріст потужності на 11 к.с.

Вдосконалений GLI отримує більший 2,0-літровий двигун з турбонаддувом, що розвиває ідентичні 228 к.с. і 350 Нм. При цьому «механіка» доступна разом з семиступінчастою коробкою передач DSG за додаткову плату. Крім того клієнтам пропонуються гальма Golf R сьомого покоління разом з задньою підвіскою.

Якщо ви хочете спортивну Jetta, але не можете фінансово перейти на GLI, у 2022 модельному році буде представлена ​​комплектація Sport в якості заміни старої R-Line. Він оснащений 17-дюймовими колесами і електронним блокуванням диференціалу, а також більш жорсткою підвіскою, чорними дизайнерськими акцентами і чорної обшивкою стелі. Відзначимо, що також пропонуються комплектації S, SE, SEL і флагман GLI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024