Nissan нову модель 350z (ФОТО)

0
534

Компанія Nissan представила серійне спорткупе Z нового покоління. Автомобіль показали на спеціальному заході в Нью-Йорку. Це варіант тільки для США, в Японії модель продаватимуть під іншою назвою.

Товарна версія Nissan Z практично не відрізняється від концепт-кара, який показали в 2020 році. Хоча деякі деталі спростили, наприклад, графіку ліхтарів і дверні ручки. У зовнішності моделі видно відсилання до минулих моделей Z-лінійки.

У салоні на передній консолі розташовані аналогові прилади, що показують тиск наддуву, обороти турбіни і напруга акумулятора. Під ними знаходиться дисплей мультимедіа на 8 дюймів, але за доплату екран може бути збільшений до 9 дюймів. Також є 12,3-дюймова цифрова приборка.

Під капотом встановлений 3,0-літровий двигун V6 з подвійним наддувом потужністю 405 к.с. і 475 Нм. Час розгону до 100 км / год не названо, але відомо, що новинка буде швидше 370Z. Мотор працює з 6-ступінчастою «механікою» або 9-ступінчастою АКПП. Привід – задній.
У Північній Америці продажі Nissan Z почнуться в 2022 році. Будуть доступні комплектації Performance, Sport і Z Proto. Ціни не оголошені, але не варто чекати вартість менше 40 000 доларів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!