Новий середньорозмірний кросовер Honda: перші подробиці

0
168

Японський автомобільний концерн Honda готує новий середньорозмірний кросовер, який збирається продавати на ринках країн, що розвиваються. Його виробництво налагодять в Індії на заводі в Тапукарі, де зараз залишаються незадіяними 30% потужностей.

За неофіційною інформацією, новий кросовер «Хонди» розташується в середньорозмірний сегменті SUV, а в його основу ляже платформа п’ятого покоління бюджетного седана City. Поки нова модель не має назви і проходить в документах під заводським найменуванням 31XA, але вже відомо, що продавати її будуть як з 2-рядним, так і трьохрядним інтер’єром.

По одному з припущень, кросовер отримає ім’я Elevate. Довжина новинки може скласти близько 4,3-метра в 5-місному варіанті компонування салону. У такому випадку його головними конкурентами стануть Hyundai Creta і Skoda Kushaq.

У Honda заявляють, що це буде повністю нова модель, але не виключено, що в певній мірі кросовер виявиться пов’язаний зі свіжою генерацією «паркетника» BR-V, який недавно представили в Індонезії у вигляді концепту N7X.

Серійне виробництво новинки має розпочатися в 2023 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!