У Мережі з’явилися перші зображення нового Lexus LX 570

0
170

На початку літа 2021-го був офіційно представлений Toyota Land Cruiser 300, а вже скоро до нього повинна приєднатися і люксова версія під брендом Lexus. Дизайнери «Колёса.ру» вирішили представити, як вона буде виглядати.

Передня частина LX 570 напевно буде виконана в стилі всіх нових моделей і концептів Lexus, а це значить, що з’явиться масивна радіаторна решітка на всю висоту і фари оригінальної форми. Дизайнери зобразили машину з більш витонченими зовнішніми дзеркалами, а також зі зміненою формою бічного скла, зробленої в стилі інших моделей Lexus. Задня частина також повинна помітно змінитися, швидше за все, з’являться світлодіодні ліхтарі, об’єднані світлодіодним смугою на всю ширину дверей багажника.

Оскільки новий Lexus LX 570 буде зроблений на базі Land Cruiser 300, з них же він розділить і платформу GA-F. Інформації про силові агрегати поки немає, проте вже відомі версії: машина буде пропонуватися в виконаннях LX 570, LX 600 і гібридному LX 750h. Подібно Land Cruiser 300 , новинка буде комплектуватися 10-ступінчастою АКПП.

Прем’єра нового Lexus LX 570 може відбутися вже у вересні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!