Експерти з’ясували, чим вигідніше володіти: Chery Tiggo 8 Pro чи Mitsubishi Outlander

0
90

Коли в березні нинішнього року на ринок вийшов новий семимісний кросовер Chery Tiggo 8 Pro, в числі його конкурентів називалася і модель Mitsubishi Outlander. Експерти аналітичного агентства “Автостат” за допомогою «калькулятор вартості володіння автомобілем (ТСО)» вирішили вирахувати, скільки коштуватиме 1 км пробігу даних кросоверів.

Варто сказати, що конкурентами моделі Chery Tiggo 8 Pro і Mitsubishi Outlander поки можна називати тільки умовно. Адже в Chery Tiggo 8 Pro поки представлений лише у виконанні з переднім приводом, повнопривідні версії обіцяють привезти до кінця 2021 року.

Китайський кросовер Chery Tiggo 8 Pro оснащується 2,0-літровим мотором, який здатний розвивати до 170 к.с. Силовий агрегат Mitsubishi Outlander при схожій продуктивності (167 к. с.) Володіє великим об’ємом (2,4 л.), І в цьому випадку «японець» буде повнопривідним кросовером. Тому для більш коректного порівняння, зі списку виконань Outlander експерти вибрали варіант з менш потужним мотором 2,0 л (146 к.с.) і переднім приводом. Якщо говорити про трансмісію, то вона у обох моделей автоматична.

Як показали розрахунки, 1 км шляху на кросовері Chery Tiggo 8 Pro обійдеться його власнику в 10 грн. Для володарів Mitsubishi Outlander даний показник буде нижче і складе 8 грн. Різниця стає більш помітною на більш тривалому часовому періоді: за місяць витрати по китайській машині складуть 10 тис. грн, за японською – 8 тис гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!