Китайська компанія Changan представила конкурента Hyundai Elantra

Компанія Changan представила офіційні зображення седана Uni-V.

0
27

Кузов нової моделі китайської марки більше нагадує фастбек. За даними видання Sina, новий Uni-V буде конкурувати з моделями на зразок Honda Civic або Hyundai Elantra , а в продажу з’явиться на початку наступного року.

Екстер’єр Changan Uni-V прикрашає фірмова Безрамковий решітка радіатора, яка гармонійно поєднується з вузькою оптикою і масивним переднім бампером. Також не можна не відзначити висувні дверні ручки, дифузор з двома великими патрубками вихлопної системи з боків і активний спойлер: він висувається з кришки багажника. На жаль, автовиробник не показав інтер’єр новинки.

Довжина нового Changan Uni-V складає 4 680 міліметрів при довжині колісної бази 2 750 мм. Під капотом автомобіля буде розташовуватися 1,5-літровий турбомотор потужністю 180 к.с., який найімовірніше запозичать у кросовера Uni T. Через деякий час для седана стане доступний 2,0-літровий турбований агрегат. Характеристики більш продуктивного двигуна не розголошуються, але 2,0-літровий турбований двигун компанія Changan встановлює на кросовер Uni K , де він розвиває 233 к.с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!