Авто

Названо 5 недорогих б/у іномарок для дівчат

Share

Важливим критерієм пошуку при виборі автомобіля для дівчини залишаються компактність кузова, маневреність, економічність і гарний зовнішній вигляд.

Mazda 3 II (BL) Рестайлінг  – автомобіль який часто вибирають за його привабливий зовнішній вигляд. Завдяки невеликим габаритам їм легко управляти в міських умовах, а велика моторна лінійка дозволить комфортно почувати себе на трасі. В автомобіль встановлюють двигуни 1,6 літра на 105 сил, 2,0 літра на 150 сил, 2,3 літра на 260 сил. Варто відзначити, що є варіанти як з «механікою», так і з «автоматом».

Nissan Juke I  – міський економічний кросовер, з безліччю опцій. Автомобіль відрізняється більшим дорожнім просвітом в 180 мм. Це дозволяє йому паркуватися і їздити в менш доступних місцях. Під капотом моделі знаходиться 1,6-літровий мотор потужністю 117 кінських сил, пару якому може становити механічна і автоматична коробка передач.

Kia Picanto III є ідеальним автомобілем, який підходить для жінок. Модель відмінно себе почуває в міському потоці, при цьому споживаючи зовсім небагато палива. Тут встановлюється мотори 1,0 MPI на 67 к.с. і 1,2 MPI на 84 к.с., що працюють в парі з «автоматом».

Opel Corsa D Рестайлінг I  відмінно підійде для жінок. Хороша динаміка і вміння добре тримати дорогу, є головними плюсами даної моделі. Найчастіше на дорогах зустрічаються авто з 1,0-літровим мотором на 65 кінських сил, 1,2 літра на 85 сил, і 1,4 на 100 сил. Коробка може бути механічною і автоматичною.

Останнім у списку стоїть Ford Fiesta Mk6. Модель відрізняється хорошою шумоізоляцією, невеликою витратою палива і об’ємним багажником. Підтримані версії найчастіше мають мотор на 1,2 літра і 82 сили, а також 1,4 літра 96 сил. Коробка може бути автоматичною і механічною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024

Представлений CyberTrailer із сонячними панелями для пікапа Tesla Cybertruck

Living Vehicle представила новий CyberTrailer – розкішний причіп із сонячними панелями, створений для власників Tesla…

18.05.2024

Знайдено всі переваги та недоліки кросовера Hyundai Mufasa

Експерт вирішив протестувати новий кросовер Hyundai Mufasa та поділитися своїми враженнями про його характеристики. Дана…

18.05.2024

Tesla піднімає ціни на Model 3 Performance, незважаючи на затримки постачання

Tesla представила оновлену Model 3 Performance 23 квітня, викликавши велику цікавість. Електромобіль отримав більше потужності, кращу ефективність та…

18.05.2024

Компанія Ford готує розширення лінійки Mustang

Ford розглядає можливість розширення лінійки Mustang після успішного запуску електрокросовера Mach-E під цим брендом. У…

18.05.2024

Названо найнадійніший гібридний кросовер, який можна купити у 2024 році

Незважаючи на весь скепсис з боку окремих експертів, гібридні технології продовжують розвиватися безпрецедентними темпами, а…

18.05.2024