Рестайлінговий універсал Ford Focus помічений на тестах (Фото)

0
149

Американський автовиробник не привезе оновлений універсал Ford Focus в Сполучені Штати.

Незважаючи на запуск декількох гарячих новинок в Північній Америці, Ford втрачає позиції в Європі, особливо в сегменті компактних автомобілів. Деякі моделі кросоверів бренду, включаючи Puma і Kuga, продаються добре, але хетчбеки, седани і універсали компанії відстають від конкурентів. Відповідь Ford прийде у вигляді оновленого Focus для Старого континенту.

Фотошпигуни недавно помітили прототип оновленого Focus, і це був універсал з замаскованою передньою частиною. Фотографи змогли наблизитися до тестової машини, коли вона була припаркована, і зробили кілька знімків фар, які будуть мати трохи іншу форму, ніж на попередній моделі. Судячи з того, що ми можемо бачити, внутрішня структура кластерів також буде змінена за допомогою принаймні одної додаткової лінзи.

Передня панель також, схоже, оснащена зміненою решіткою в нижній частині бампера, хоча маскування не дозволяє нам побачити зміни в деталях. Фальш-панелі, прикріплені до переднього бамперу, можуть бути натяком на новий дизайн бампера. Ззаду зміни мінімальні, але ми бачимо камуфляжну плівку на задніх ліхтарях, ймовірно, приховує їх оновлений дизайн.

Цікаво, що у цього прототипу була якась алюмінієва труба з лівого боку заднього бампера. Це може бути якийсь прилад для вимірювання викидів, але, швидше за все, це тимчасова форсунка для паливних систем LPG або CNG. Якщо це дійсно так, ми могли б розглянути новий варіант Focus, що працює на альтернативних варіантах палива.

Цей прототип мав конфігурацію з правим кермом, що в основному підтверджує, що Ford продовжить пропонувати оновлену модель в Сполученому Королівстві. Очікується, що офіційний дебют рестайлінгового Focus відбудеться в найближчі кілька місяців. Зайве говорити, що Focus в будь-який його формі не буде доступний в Сполучених Штатах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!