Назвали найбільш недооцінені автомобілі на вторинному ринку України

0
1200

Десь спірна зовнішність або не найвидатніша динаміка, але зламатися вони можуть, тільки якщо домагатися цього спеціально. Фахівці склали список недооцінених авто.

Citroen C4

Citroen C4 проїжджають до 250-300 тисяч кілометрів без серйозних поломок при грамотному обслуговуванні.

Машину в хорошій комплектації на «автоматі» можна знайти приблизно за 5000 доларів. Попит на них не можна назвати великим, тому в продажу багато гідних екземплярів з мінімальним пробігом.

Opel Mokka

Ці кросовери рідко продаються в Україні і не отримали великої народної любові.

Під капотом можуть розташовуватися двигуни об’ємом від 1.4 до 1.8 літра з непоганими АКПП, завдяки яким Mokka спокійно доживає до пробігу в 200 000 км без особливих проблем.

Єдиною проблемою є модуль запалювання, поміняти який доведеться, якщо не стежити за якістю палива.

Nissan Tiida

Tiida майже не ламається, якщо стежити за рівнем рідин і вчасно міняти масло. Якщо купувати автомобіль першого і другого покоління з пробігом не менше 150 000 км не хочеться, можна подивитися на третю генерацію моделі.

Suzuki Grand Vitara

Практика показує, що Grand Vitara зберігаються дбайливо і їздять відносно мало, а на вторинному ринку їх продають за ціною трохи нижче ринкової. На більшості автомобілів встановлений двигун 2,4 літра, хороший, нехай і не найшвидший «автомат» і надійна кліматична система.

Subaru Tribeca

У Subaru є витривалий двигун 3,6 літра потужністю 258 к.с., відмінна шкіра в салоні, хороша, надійна АКПП і здатність перетравлювати 95 бензин з будь-яких заправок, але слабким місцем є модулі запалювання, які вкрай недешеві.

Peugeot 4007

Знайти цей автомобіль з хорошою комплектацією, двигуном і приємним салоном на вторинному ринку нескладно – машини з мінімальним пробігом і кількістю власників продають досить часто.

Cadillac SRX

Перше покоління цієї моделі було не зовсім вдалим, а в другому американці з Cadillac пішли на серйозний експеримент. У машини змінилася зовнішність і технічна частина.

Можна підшукати машину з пробігом 65-70 тисяч км. з хорошим двигуном об’ємом 3 літри і потужністю в 249 к.с.

Chrysler 300C

Добротний американський седан позиціонували як відповідь німецької «великій трійці», але наздогнати ці машини по продажам в Україні компанія не змогла.

Машин першого і другого поколінь в країні досить по гуманним цінами. Але ось запчастини тільки на замовлення. Бонус – хороший, тяговітий двигун 3.6 літра потужність 290 л.с і брутальна зовнішність, виділяє автомобіль з потоку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!