Марка Rolls-Royce показала седан Ghost і позашляховик Cullinan незвичайного кольору

0
93

В рамках щорічного автомобільного фестивалю в каліфорнійському Монтереї компанія Rolls-Royce показала два унікальні автомобілі, підготовлених відділенням персоналізації Bespoke. Рожевий седан Ghost і блакитний позашляховик Cullinan зроблені під замовлення, і крім незвичайного забарвлення кузова, машини отримали ексклюзивну обробку салону.

Седан Ghost вперше пофарбували в рожевий колір Bespoke Friskee Pink . При цьому обробка салону машини виконана з темно-синьої шкіри Navy Blue і білої Arctic White з акцентами нового для Rolls-Royce відтінку Shieda .

Яскравий пурпурно-рожевий відтінок використовували для прострочки крісел і декоративної окантовки, а також для прикраси «шайб» клімат-контролю на центральній консолі.

Під капотом змін немає – в рух седан призводить бітурбомотор V12 об’ємом 6,75 літра потужністю 571 к.с. і 850 Нм крутного моменту. У парі з двигуном працює 8-ступінчаста АКПП. З місця до 100 км / г Ghost прискорюється за 4,8 секунди. Максимальна швидкість досягає позначки в 250 км / г.

Інший ексклюзив – кросовер Cullinan Black Badge в кольорі Iced Turchese . Автомобіль відрізняється чорним інтер’єром з блакитною стрічкою і вставкою Technical Carbon на передній панелі. Під капотом тут знаходиться стандартний 6,5-літровий V12 з двома турбонагнітачами, який форсували з 571 к.с. і 850 Нм до 600 к.с. і 900 Нм.

Cullinan Black Badge здатний прискорюватися з місця до 100 км / год на 0,3 секунди швидше стокового кросовера – за 4,9 секунди. Максимальна швидкість складається все ті ж 250 км / г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!