Компанія Nissan анонсувала новий спорткар, розроблений підрозділом Nismo

0
25

На офіційному YouTube-каналі автовиробника Nissan опублікований анонс відеотрансляції на 17 серпня, який присвячений прем’єрі нового спорткара від підрозділу Nismo. На обкладинці стоїть заставка-тизер, що не дозволяє детально вивчити майбутню модель. Однак видання Carscoops передбачає, що мова йде про зарядженої версії недавно представленого електрохетчбека Note Aura.

Видання Carscoops змогло зробити такий висновок після додаткової обробки зображення в фоторедакторі. Фахівці відзначили, що розміри продемонстрованого автомобіля, бампер і розвитку повітрозабірники повторюють обриси електрохетчбека Note Aura .

Nissan позиціонує Note Aura як самостійну преміальну модель, поліпшену в порівнянні зі звичайним Note . Вона відрізняється власною зовнішністю і вишуканою обробкою інтер’єру. Незважаючи на це, обидва автомобілі оснащуються ідентичним гібридним приводом. В Aura встановлений електродвигун потужністю 136 к.с. , Енергію для якого виробляє бензиновий мотор. Модель Aura також має повнопривідну версію з 68-сильним електродвигуном на задній осі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!