Показано шпигунські фото нового Ford Focus Active

У минулому році модель отримала помірну гібридну установку

0
85

Ford зосередився на виробництві кросоверів, позашляховиків і пікапів, тому таким автомобілям як Focus не залишилося місця в лінійці: легковик не продають в США. Однак в Європі він поки ще є, і для неї готується планове оновлення. Напередодні тестовий прототип з піднесеним кузовом і мінімум камуфляжу був спійманий фотошпигунами.

Попередній раз випробування проходили в холодному кліматі, а тепер прийшов час перевірити, як працюють основні вузли і агрегати в жарку погоду. В ході планового рестайлінгу дизайн зміниться лише точково: модель отримає перероблені фари, змінені бампери з іншими повітрозабірниками, інші денні ходові вогні і грати радіатора.

Салон теж не залишиться без обновок. Тут з’явиться новий інформаційно-розважальний комплекс із збільшеним екраном і програмним забезпеченням останнього покоління SYNC 4.

За технікою, ймовірно, все залишиться тим самим. У минулому році поточне покоління Ford Focus стало помірним гібридом з літровим трициліндровим турбомотором потужністю 125 і 155 к.с. зі стартер-генератором і літій-іонною батареєю. Також в лінійці залишилися дизелі EcoBlue на 1,5 і 2,0 літра.

Про дату прем’єри «фордівці» поки не говорять, однак сьогоднішній прототип виглядає готовим до виробництва. Можна розраховувати, що дебют відбудеться до кінця року або на початку наступного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!