Авто

Компанія Honda показала хетчбек Civic нової генерації для ринку Японії

Share

Honda Motor презентувала хетчбек Civic одинадцятого покоління в варіації для внутрішнього авторинку Японії. Компанія вже займається отриманням замовлень, а справжні продажу будуть запущені 3 вересня 2021 року. Ціни починаються від позначки в 3 190 000 ієн або близько 1 млн гривень.

Варто нагадати, що світова прем’єра нового Civic відбулася зовсім недавно – в червні. Машина вже пропонується до покупки в США і Китаї. Вона отримала суворий зовнішній вигляд, в якому можна бачити багато прямих ліній. За рахунок цього авто нагадує скоріше модель бізнес-класу, ніж компактну машинку. Передні стійки кузова пересунули на 5 см далі, що подовжило капот і показало більш «дорослі» пропорції. Колісна база розширилася на 36 мм (до 2736 мм), габаритна довжина – на 30 мм (до 4549 мм).

Головною особливістю пятидверки стала кришка багажного відділення з композитних матеріалів. Це дало можливість зменшити вагу і використовувати легкі і компактні петлі, що дозволило зменшити висоту щодо попередника на 50 мм, наділивши машину більш спортивним силуетом, а також не зменшивши запас простору над головами пасажирів ззаду.

Все це, разом з новою низькою лінією пояса, різкою лінією оптики, оновленими ширшими фарами і задніми ліхтарями, було придумано для людей, що дивляться зовні. Honda Civic 2022 модельного року можна придбати в три нових кольорах: Meteorite Gray Metallic , Sonic Gray Pearl і Morning Mist Blue Metallic . Однак все найцікавіше розташовується всередині нового седана.

В Японії модель оснастять безальтернативною 1,5-літровою силовою установкою, потужність якої дорівнює 182 к.с. Агрегат може працювати в тандемі з 6-діапазонною МКПП або варіатором, який імітує сім фіксованих передач в спортрежимом. Привід запропонують тільки передній.

Civic буде реалізовуватися у двох варіантах: звичайний LX (від 3 190 000 ієн, що дорівнює сумі в 900 тисяч гривень) і топовий EX (від 3 539 800 ієн, або майже 1 млн гривень). Відзначимо, що цінник не залежить від вибору мотора.

У стандартній версії також є вельми великі за мірками сегмента 18-дюймові легкосплавні колеса, а також світлодіодна оптика, в більш розкішною версією EX до неї додаються LED- «противотуманки». У салоні вас чекатиме цифрова комбінація приладів з дисплеєм діагоналлю 7 або 10,2 дюйма в залежності від варіації. Внутрішнє оздоблення здатне здивувати мінімалізмом форм. Civic не притаманні окремі дефлектори вентиляції, замість них у моделі по всій ширині приладової панелі розтягнулася решітка з малюнком у формі сот.

Система безпеки Honda Sensing встановлюється вже в базовому виконанні. У неї входять фронтальна камера з широким оглядом і чіп обробки зображень. Установка здатна стежити за відстанню до попереду авто. У разі небезпеки система автоматично зупинить транспортний засіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Honda

Останні записи

Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір

Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір. Глава бренду в Північній Америці Білл Пеффер…

06.05.2024

ТОП-4 головні ознаки несправності гальмівних колодок

Перевірка стану гальмівних колодок автомобіля перед літнім сезоном особливо важлива, тому що після довгої морозної…

06.05.2024

У США нові Toyota Land Cruiser Prado/250 продають із шаленими дилерськими націнками

Toyota поступово розширює ринки збуту нового покоління свого знаменитого рамного позашляховика Land Cruiser Prado, який…

06.05.2024

Новий Kia Sportage показали на зображеннях без камуфляжу

Sportage залишається найпопулярнішим кросовером у гамі Kia. Продаж машини з кожним роком тільки зростає, а…

06.05.2024

Дослідження: електромобілі виявилися надійнішими за машини з ДВЗ

ADAC опублікував свою статистику поломок за 2024 рік, яка показує, що електромобілі продовжують залишатися надійнішими…

06.05.2024

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024