В Україні може з’явитися недорогий британський конкурент Toyota RAV4

0
1271

Новий MG One презентували в Китаї. Кросовер відомого британського бренду націлився, перш за все, на європейський ринок. Його виробництво стартує вже восени.

Випускати кросовер MG будуть на підприємствах в Китаї та Індії. Велика ймовірність, що з’явиться він і в Україні, адже британська марка повернулася на наш ринок . Мало того, попередник MG One, модель HS, вже продається у нас.

Слід зазначити, що перший час MG HS і One вироблятимуть паралельно. Новачок досягає 4579 мм в довжину, 1866 мм в ширину і 1601 мм у висоту при колісній базі в 2670 мм. Тобто, за розмірами він порівнянний з Kia Sportage і Toyota RAV4 .

Дизайн MG One вийшов досить виразним – з плавними обводами кузова, профільованими боковинами, расксосимі діодними фарами і широкої гратами радіатора. До слова, вона відрізняється, в залежності від версії моделі – запропоновані два варіанти з позначенням α і β.

Інтер’єр на офіційній презентації моделі не розсекретили, але зате відомі характеристики MG One. Кросовер зі старту запропонують з 1,5-літровим 181-сильним турбомотором і 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями і він зможе розвивати 195 км / ч. Пізніше з’явиться і плаг-ін гібрид.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!