У Мережі з’явилися перші зображення нового кросовера Honda CR-V

0
578

Компанія Honda готує нове покоління CR-V, а поки дизайнери «Колёса.ру», користуючись наявними шпигунськими знімками, вирішили представити, як буде виглядати новинка.

Так, в передній частині Honda CR-V нового покоління з’явиться вертикальна трапециевидна решітка радіатора, візуально об’єднана з витягнутими по горизонталі вузькими фарами.

Також крос отримає вищу підвіконну лінію, трохи нижче за яку розташується вузька виштамповка, що простягнулася від фар до ліхтарів. До того ж трохи зміниться форма бічного скління в задній частині авто. Швидше за все, CR-V збереже один зі своїх найхарактерніших елементів – вертикальні ліхтарі, проте їх нижня частина буде більш гранованою і вузькою. Помітна відмінність від актуального кросу – ніша номерного знака, яка розташувалася значно вище, врівень з ліхтарями. Бічні дзеркала будуть встановлені на ніжках.

Судячи зі шпигунських знімків, крос може стати трохи крупніше за розмірами, також він швидше за все отримає опціональний третій ряд сидінь. Щодо технічної частини поки достовірної інформації немає. Можна припустити, що з’явиться більше електрифікованих версій авто в відповідно до сучасних тенденцій в автомобільній промисловості.

Прем’єра Honda CR-V нового покоління очікується у 2022-му.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!