Авто

Компанія Chery представила новий седан

Share

Марка Chery хоч і продала контрольний пакет акцій (51%) свого дочірнього бренду Cowin, але до цих пір відповідає за розробку нових моделей і розвиток гами даної марки.

Спочатку задумка передбачала виробництво простих і доступних автомобілів, але вона зазнала краху, тому зараз компанія Cowin (або Kaiyi в китайській інтерпретації) переорієнтувався на яскраві машини для молодіжного сегмента. У гамі бренду вже є кросовери Cowin X3 і Showjet , а тепер компанія повертається до легкових авто. Але якщо раніше бренд Cowin випускав маленькі седани і хетчбеки B-класу, то тепер випустив більший автомобіль.

Новий Cowin Xuandu – це, по суті, відроджений і серйозно змінений седан Chery Arrizo 7, який виробляли в 2013-2019 роках, а у свій час навіть продавали в нашій країні. Исходник можна дізнатися по загальних пропорціях, формі бічного скла, а також дверним прорізів. Але дизайн седана Cowin Xuandu змінили, світлотехніку і всі зовнішні панелі кузова (крім даху) оновили.

За розмірами новий Cowin Xuandu – це однокласник моделей Hyundai Elantra або Toyota Corolla . Довжина новинки становить 4666 мм, ширина – 1825 мм, а, висота – тисяча чотиреста вісімдесят три мм, при цьому розмір колісної бази досягає 2700 мм. Під капотом новинки знаходиться турбомотор Chery 1.5, який видає 156 к.с. На вибір покупців Cowin Xuandu – п’ятиступінчаста «механіка» або варіатор.

Інтер’єр у Cowin Xuandu повністю новий і поєднує в собі спортивну стилістику з класичними рішеннями. При цьому новинка має аналогові шкали (з екраном посередині), традиційний фіксується важіль трансмісії і кнопковий пульт управління мікрокліматом. І все ж тут присутній медіасистеми, кнопка запуску двигуна, електричний ручник, а також люк. На китайському ринку новий Cowin Xuandu повинен з’явитися до кінця третього кварталу нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Chery

Останні записи

У нового кросовера Kia Sorento 2024 виявлено небезпечні проблеми

У двох Kia Sorentos 2024 року випуску під час дилерського огляду було виявлено несправність гідропідсилювача…

28.04.2024

Черги на кордоні – які пункти пропуску вже переповнені зранку

У неділю вранці (28 квітня) на кількох пунктах пропуску на українському кордоні утворилися черги. Водіїв,…

28.04.2024

Опубліковано перший тест-драйв Dacia Duster 2024

Перший тест нового гібридного Dacia Duster 2024 нового покоління провело видання L'automobile, яке розповіло про…

28.04.2024

Чому не варто поспішати з поїздкою на мийку: експерти назвали 5 причин

Багато автовласників рідко миють належний їм транспортний засіб. Такі автомобілісти можуть знайти величезну кількість виправдань…

28.04.2024

Geely розповіла про найбільш незвичайну опцію кросовера Starship

Прототип побудований на новій платформі GEA (Geely Electric Architecture) та оснащений технологіями «цифрового» шасі, а…

27.04.2024

Volkswagen готує масові скорочення і готовий виплатити до 450 тисяч євро вихідної допомоги

Компанія Volkswagen розглядає скорочення персоналу як один із способів знизити витрати. До 2026 року планують…

27.04.2024