Складено Топ-10 автомобілів, які власники не хочуть продавати

На сьогоднішній день власники машин на поспішають з ними, однак деякі моделі особливо дороги своїм автомобілістам.

0
106

За даними фахівців порталу UaMotors.com.ua , в США спостерігається цікава тенденція – на сьогоднішній день місцеві автолюбителі володіють одним автомобілем довше, ніж будь-коли раніше, проте лише 6,1% власників машин залишають його у з себе на 15 років.

Але є й винятки, які увійшли до рейтингу автомобілів, якими американці володіють найдовше і він полягає в основному з моделей SUV-сегмента, а також пікапів, кількох мінівенів і седанів, і всі вони японського виробництва. Уточнимо, що для складання ТОП було проаналізовано понад 660 000 старих автомобілів 1981-2005 модельних років, реалізованих в минулому році.

На першому місці знаходиться Toyota Prius, який настільки доріг своїм власникам, що 13,7% власників гібрида зберігають його з перебігу понад 15 років. Другий рядок належить Toyota Highlander з результатом в 12,4%. Замикає трійку лідерів пікап Toyota Tacoma, 11,6% власників яких не готові продавати свій автомобіль більш 15 років.

Далі йдуть мінівен Toyota Sienna (11,5%) і позашляховик Toyota Tundra (11,3%). Дані показники практично вдвічі вище середнього показника. У другу п’ятірку «довгожителів» в гаражах автовласників увійшли Honda CR-V (10,7%), Honda Pilot (10,4%), Subaru Forester (9,8%), Toyota 4Runner (9,4%) і Toyota Sequoia (9,1%).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!