Представлений Volkswagen Atlas Cross Sport GT

0
301

Даний автомобіль був розроблений не самою маркою Volkswagen, а за замовленням її американського підрозділу.

Дебют шоу-кара Volkswagen Atlas Cross Sport GT приурочили до виходу на місцевий ринок хот-хетч Golf GTI і Golf R нової генерації, і з їх допомогою марка має намір додатково привернути увагу клієнтів до кросоверу Volkswagen Atlas. Власне кажучи, незвичний варіант Atlas Cross Sport GT і є суміщення моделі Atlas і потужного Golf.

Будівництвом машини Volkswagen Atlas Cross Sport GT займався відомий в США ентузіаст компанії Volkswagen Джеймі Орр. Для початку він встановив у вихідну модель Atlas Cross Sport мотор від хетчбека Golf R минулого покоління. Це турбоагрегат 2.0 TSI потужністю 300 к.с., який працює з семиступінчастим “роботом” DSG . при цьому трансмісія 4Motion з муфтою на задній осі залишилася без змін.

Серед інших особливостей нового Volkswagen Atlas Cross Sport GT можна відзначити занижену підвіску, 22-дюймові колісні диски німецької фірми Abt, а також передні гальма Tarox з 8-поршневими механізмами. Кузов шоу-кара пофарбували в синій колір з європейської палітри марки Volkswagen і позбавили хромованого декору. А в салоні машини встановили чотири роздільних крісла Recaro і оригінальний важіль управління трансмісією. Даний Volkswagen Atlas Cross Sport GT буде брати участь в офіційних заходах компанії в США, а також буде зніматися в рекламі. У серійне виробництво такий автомобіль не піде.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!