Авто

Новий електричний седан Hyundai Ioniq 6 показали на фото

Share

На форумі Bobaedream з’явилося зображення, що показує інтер’єр автомобіля, який дуже схожий на салон IONIQ 5, проте ряд деталей, наприклад, кнопки склопідйомників, ясно говорять про те, що перед нами саме IONIQ 6.

Нагадаємо, що за даними корейських ЗМІ, Hyundai планує випустити повністю електричний седан Ioniq 6 у 2022 році раніше, ніж планувалося спочатку. По суті, компанія хоче скоротити проміжок часу після появи на ринку Ioniq 5, який може надійти в продаж у Південній Кореї вже в наступному місяці. Таким чином, цілком можливо, що Ioniq 6 буде запущений в серійне виробництво до кінця цього року.

Подробиці про Ioniq 6 тримаються в секреті, але відомо, що він буде побудований на тій же спеціалізованої платформі для електромобілів під назвою E-GMP (Electronic Global Modular Platform), що і Ioniq 5. З точки зору дизайну, Ioniq 6, по суті, є серійною версією концепту Prophecy, але багато що може змінитися до моменту виробництва. Чотирьохдверне купе може виявитися чимось на зразок Porsche Taycan «для бідних».

Завдяки своїй архітектурі Ioniq 6 зможе швидко заряджатися, а запас ходу може досягати 700 км на одній зарядці. Як і в Ioniq 5, інтер’єр буде являти собою так зване «розумне житловий простір» з упором на комфорт водія і пасажирів з такими функціями, як регульовані сидіння, великий простір, а також дозволяє встановлювати бездротове з’єднання. Повністю цифрові дисплеї будуть укладені в простій, але елегантний дизайн приладової панелі.

В даний час ціни залишаються невідомими, але очікується, що повністю електричний седан буде мати більш високу ціну, ніж Ioniq 5, який, за попередніми оцінками, коштуватиме близько 40 000 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

В Україні хочуть конфісковувати автомобілі у п’яних водіїв на користь ЗСУ

Депутати Рівненської обласної ради найближчим часом звернуться до народних депутатів Верховної Ради України, щоб вони…

04.05.2024

В Європі впроваджують новий дорожній знак

Інформаційний знак у формі білого ромба на синьому тлі не позначає смугу для автомобілів Renault.…

04.05.2024

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про…

04.05.2024

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024