Новий електричний седан Hyundai Ioniq 6 показали на фото

Сьогодні були опубліковані перші фотографії другої повністю електричної моделі корейської марки - седана Hyundai IONIQ 6. На цей раз нам показали інтер'єр.

0
83

На форумі Bobaedream з’явилося зображення, що показує інтер’єр автомобіля, який дуже схожий на салон IONIQ 5, проте ряд деталей, наприклад, кнопки склопідйомників, ясно говорять про те, що перед нами саме IONIQ 6.

Нагадаємо, що за даними корейських ЗМІ, Hyundai планує випустити повністю електричний седан Ioniq 6 у 2022 році раніше, ніж планувалося спочатку. По суті, компанія хоче скоротити проміжок часу після появи на ринку Ioniq 5, який може надійти в продаж у Південній Кореї вже в наступному місяці. Таким чином, цілком можливо, що Ioniq 6 буде запущений в серійне виробництво до кінця цього року.

Подробиці про Ioniq 6 тримаються в секреті, але відомо, що він буде побудований на тій же спеціалізованої платформі для електромобілів під назвою E-GMP (Electronic Global Modular Platform), що і Ioniq 5. З точки зору дизайну, Ioniq 6, по суті, є серійною версією концепту Prophecy, але багато що може змінитися до моменту виробництва. Чотирьохдверне купе може виявитися чимось на зразок Porsche Taycan «для бідних».

Завдяки своїй архітектурі Ioniq 6 зможе швидко заряджатися, а запас ходу може досягати 700 км на одній зарядці. Як і в Ioniq 5, інтер’єр буде являти собою так зване «розумне житловий простір» з упором на комфорт водія і пасажирів з такими функціями, як регульовані сидіння, великий простір, а також дозволяє встановлювати бездротове з’єднання. Повністю цифрові дисплеї будуть укладені в простій, але елегантний дизайн приладової панелі.

В даний час ціни залишаються невідомими, але очікується, що повністю електричний седан буде мати більш високу ціну, ніж Ioniq 5, який, за попередніми оцінками, коштуватиме близько 40 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!