Авто

Volkswagen представив прощальну версію седана Passat для ринку США

Share

У 2021 році в США завершать випуск седана Volkswagen Passat, пізніше його місце на конвеєрі займе електричний кросовер. На прощання з ринком виробник підготував особливу версію «чотирьохдверки», яка відрізняється оснащенням і обробкою.

Отже, тираж прощальній серії під назвою Limited Edition складе 1973 автомобілі – на честь року дебюту найпершого Volkswagen Passat в Німеччині. Машини особливої серії представлені в чотирьох «унікальних колірних поєднаннях» (мається на увазі забарвлення кузова і колір обробки салону), тираж кожної партії з чотирьох віддає данину повагу «того чи іншого аспекту минулого» моделі. Наприклад, седанів червоного кольору з чорним салоном буде випущено 411 одиниць: це внутрішній код оригінального Passat першого покоління.

Темно-зелених машин з коричневим салоном буде зроблено 423 одиниці: це код регіону Чаттануга (штат Теннесі), де розташований завод Volkswagen, який випускає модель Passat. Білих седанів з таким же коричневим інтер’єром випустять 524 примірника: тут зашифрована дата офіційного відкриття цього заводу (24 травня 2011 року). Нарешті, тираж сірих машин з чорним інтер’єром – 615 штук: це число позначає шість поколінь моделі Passat , які імпортувалися в США, одне покоління локальної моделі і п’ять неповних десятиліть присутності моделі на місцевому ринку.

Інші особливості виконання Limited Edition – 18-дюймові колісні диски особливого дизайну, чорні корпуси зовнішніх дзеркал, пам’ятні шильдики в салоні і килимок в підстаканниках, на одній половині якого намальована схематична карта міста Чаттануга , а на другий – велика схема заводу компанії. Також в списку обладнання значаться світлодіодна головна оптика, електропривод багажника, підігрів всіх сидінь, асистент паркування, система автоматичного перемикання світла фар.

Мотор у американського Volkswagen Passat один – бензинова «турбочетвірка» TSI об’ємом 2,0 літра. Агрегат видає 176 к.с. і працює в парі з класичним 6-ступінчастим “автоматом”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024