Volkswagen представив прощальну версію седана Passat для ринку США

0
685

У 2021 році в США завершать випуск седана Volkswagen Passat, пізніше його місце на конвеєрі займе електричний кросовер. На прощання з ринком виробник підготував особливу версію «чотирьохдверки», яка відрізняється оснащенням і обробкою.

Отже, тираж прощальній серії під назвою Limited Edition складе 1973 автомобілі – на честь року дебюту найпершого Volkswagen Passat в Німеччині. Машини особливої серії представлені в чотирьох «унікальних колірних поєднаннях» (мається на увазі забарвлення кузова і колір обробки салону), тираж кожної партії з чотирьох віддає данину повагу «того чи іншого аспекту минулого» моделі. Наприклад, седанів червоного кольору з чорним салоном буде випущено 411 одиниць: це внутрішній код оригінального Passat першого покоління.

Темно-зелених машин з коричневим салоном буде зроблено 423 одиниці: це код регіону Чаттануга (штат Теннесі), де розташований завод Volkswagen, який випускає модель Passat. Білих седанів з таким же коричневим інтер’єром випустять 524 примірника: тут зашифрована дата офіційного відкриття цього заводу (24 травня 2011 року). Нарешті, тираж сірих машин з чорним інтер’єром – 615 штук: це число позначає шість поколінь моделі Passat , які імпортувалися в США, одне покоління локальної моделі і п’ять неповних десятиліть присутності моделі на місцевому ринку.

Інші особливості виконання Limited Edition – 18-дюймові колісні диски особливого дизайну, чорні корпуси зовнішніх дзеркал, пам’ятні шильдики в салоні і килимок в підстаканниках, на одній половині якого намальована схематична карта міста Чаттануга , а на другий – велика схема заводу компанії. Також в списку обладнання значаться світлодіодна головна оптика, електропривод багажника, підігрів всіх сидінь, асистент паркування, система автоматичного перемикання світла фар.

Мотор у американського Volkswagen Passat один – бензинова «турбочетвірка» TSI об’ємом 2,0 літра. Агрегат видає 176 к.с. і працює в парі з класичним 6-ступінчастим “автоматом”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!