У Мережі показали, яким може бути нове купе Mercedes-Benz CLE

0
98

Як повідомляє іспанське видання motor.es, компанія Mercedes-Benz планує об’єднати в одну модель два різних купе – С-Class і E-Class. Прем’єра нової «двухдверки» від німецького бренду намічена на 2023 рік.

За попередньою інформацією, таке «об’єднане» купе Mercedes-Benz отримає назву CLE Coupe. Якщо вірити даним джерела, то проект зі створення новинки вже знаходиться в роботі.

Інформації про те, як буде виглядати нове купе, поки немає, тому у художників є можливість пофантазувати на тему дизайну екстер’єру майбутньої моделі. Напередодні в інтернеті з’явився рендер від незалежного художника порталу motor.es. За попередніми даними, нове купе за розмірами буде крупніше актуальною «двухдверкі» С-Class .

На рендері майбутнього купе Mercedes-Benz CLE відзначимо горизонтально розташовану головну оптику. Крім того, очікується, що новинка отримає впізнавану грати радіатора з малюнком у вигляді сот і великим логотипом посередині.

На жаль, дизайнер не представив своє бачення на корму майбутньої моделі, також немає і зображень інтер’єру машини. Про технічної складової поки говорити рано. Однак можна припустити, що Mercedes-Benz CLE отримає рядні чотирьох- і шестициліндрові бензинові мотори, при цьому дизельних варіантів, швидше за все, не буде. Не виключено також поява гібридних силових установок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!