Показали дизайнерський електрокар з високим рівнем комфорту

На фестивалі в Гудвуді представили концепцію електрифікованого автомобіля-житла, найцікавішою особливістю якого можна назвати збір в процесі руху найдрібніших твердих частинок з повітря. Дизайн машини створив іменитий британський архітектор Томас Хезервік. Збиранням автомобіля через пару років займеться китайська компанія IM Motors.

0
168

За задумом китайського замовника, електрокари не можна проектувати із застосуванням усталених традицій. Це незвичайний вид транспорту, і дизайн теж повинен бути новим і нестандартним. Як вважають опитані BBC британські фахівці, екстер’єр та конструкція дизайнерського електрифікованого автомобіля Airo дійсно нестандартні. Незвичні настільки, що виникають сумніви в здатності цього електрокара дійти до стадії серійного випуску.

Повітряна система яка знаходиться в передній частині електромобіля під час руху машини збирає з повітря забруднюючі його частки. За рік один електрокар може зібрати частинки об’ємом з тенісний м’яч. Мільйони таких автомобілів можуть зібрати помітний обсяг забруднень, які при стандартних умовах осядуть в легенях пасажирів або потраплять в рослини або організми тварин.

Також підкреслимо, додатковий простір – це ще одна родзинка електрокара Airo. Інтер’єр автомобіля зі столом в центрі і чотирма зручними кріслами-трансформерами (вони можуть перетворитися в ліжку) може виявитися комфортної гаванню для власника в будь-який час і в будь-якому місці, де дозволяється усамітнитися самому або з друзями, повечеряти в колі сім’ї або скористатися внутрішнім оздобленням як кабінетом для роботи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!