З’явилися перші фотографії з тестів нового покоління кросовера Mercedes-Benz GLC

0
84

Німецький автовиробник Mercedes-Benz продовжує дорожні випробування кроссовера GLC нового покоління. В об’єктив камер фотошпигунів в цей раз потрапив автомобіль, на якому вже видно нові фари головного освітлення.

Помічений кросовер додав в габаритах і отримав збільшену колісну базу. Як очікується, це дозволить збільшити простір для ніг задніх пасажирів і зробить салон ще просторіший. Серед візуальних змін: виступає решітка радіатора, яку прикрашають світлодіодні фарси з вбудованими ДХВ.

За доступними фото змін в області передніх і задніх дверей не видно, однак дизайнери точно попрацювали над заднім бампером: крім габаритів зміняться фари, які отримали незграбний дизайн в стилі S-клас .

Представники Mercedes-Benz поки не робили офіційних заяв про силових установках, які будуть встановлюватися в кросовери. Однак, як очікують експерти, машина повинна отримати 2,0 -літровий чотирициліндровий турбомотор потужністю 255 к.с . і 400 Нм крутного моменту. Трансмісія, оснащена технологією EQ Boost, буде забезпечувати додаткові 20 к.с . і 201 Нм крутного моменту.

За шпигунським фото поки не ясно, яким буде салон Mercedes-Benz GLC. Очікується, що інтер’єр рестайлінгового паркетника повторить оформлення C-класу 2022 року. Це окремо стоїть 12,3 дюймова віртуальна панель, яка знаходиться за новим багатоспицеві рульовим колесом і мультимедіа з тачскріном на 11,9 дюйма. Вона піднімається з центральної консолі і замінює велику її частину.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!