Назвали найкращі автомобілі для дівчат

Представники прекрасної статі найчастіше воліють гарні машини.

0
79

Фахівці видання назвав кілька «жіночих» автомобілів.

Nissan Juke

Японська модель Nissan Juke є популярним авто останніх років серед покупців-жіночої статі. Автомобіль часто сприймають як суто жіночий, так як він компактний, але при цьому досить місткий всередині. Також, модель має багату «начинку», потужні і економічні агрегати і легкий в управлінні.

Mazda CX-30

Найбільш компактний кросовер Mazda, модель CX-30. Даний автомобіль має в оснащенні безальтернативний бензиновий 2,0-літровий 4-циліндровий двигун. Віддача двигуна становить 150 к.с., він працює разом з «механікою» або ж з 6-ступінчастим “автоматом”.

KIA Rio

Наступний «жіночий» автомобіль – південнокорейська модель KIA Rio. За елегантний красивий дизайн автомобіль був кілька разів удостоєний головного призу на міжнародному конкурсі Design Award. Кузов седана має обтічні форми і передні і задні світлодіодні фари, зовні схожі на розкосі очі тигра.

Hyundai Solaris

Модель Hyundai Solaris користується не маленьким попитом у прекрасної статі, так як привертає їхню увагу сучасним дизайном, обтічною формою і мобільністю. Економічний двигун Hyundai споживає мало палива – при поїздках на трасі авто «з’їдає» в середньому 4 літри бензину за 100 км шляху.

Jaguar E-pace

Невеликий кросовер E-pace від Jaguar може похвалитися своїм стильним зовнішнім виглядом, за рахунок якого він відмінно підходить для водіїв-жінок. Цей кросовер стає справжнім аксесуаром, який добре підкреслює образ і характер власниці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!