У Мережі показали передсерійний зразок конкурента Tesla Model S

0
60

У Мережі з’явилося перше зображення передсерійного NIO ET7: електричного седана, який більше і дешевше моделі Tesla Model S. Знімок був опублікований на сайті CarNewsChina.

Відмінностей від шоу-кара у «живого» примірника NIO ET7 не так вже й багато. Це деталі світлотехніки, колісні диски, а також незначні деталі оформлення. Модель NIO ET7 володіє 5098 мм довжини при колісній базі в 3060 мм. За обома показниками це мінімум на 100 мм більше, ніж у електрокара Tesla Model S .

За замовчуванням китайський електромобіль оснащується двома електродвигунами загальною потужністю в 658 сил (850 Нм), а ємність батареї, в залежності від версії, дорівнює 70, 100 або 150 кВт · год. Запас ходу по циклу NEDC досягає 500, 700 і 1000 км відповідно. В оснащення седана входять крісла з підігрівом, вентиляцією і масажем на обох рядах, аудіоблок з 23 динаміками, двері з електроприводом, панорамний дах, пневмопідвіска, а також просунута система автопілота.

Ціни на Електроседан NIO ET7 були оголошені ще навесні нинішнього року. Початкова вартість дорівнює 448 тис. юанів або трохи більше 2 млн гривень. Модель в більш багатій комплектації обійдеться в 506-526 тис. юанів (2,5-3 млн гривень), ціни на топовий варіант поки не називаються.

Крім цього, в Китаї передбачається можливість покупки NIO ET7 за меншу суму, але з щомісячним платежем за використання акумуляторної батареї. Однак серійний випуск моделі, представленої на початку 2021 року, ще не почався: компанія поки лише приймає попередні замовлення, поставки автомобілів не трапляться раніше першого кварталу наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!