Оновлений Volkswagen T-Roc і T-Roc R-Line помітили без камуфляжу (ФОТО)

0
888

Фотошпигунам вдалося сфотографувати не один, а два прототипи рестайлінгового Volkswagen T-Roc в його остаточної конфігурації і практично без будь-якого камуфляжу. Крім того, один з автомобілів відповідає стандартній версії T-Roc, а інший – T-Roc R-Line.

Ця нова серія шпигунських фотознімків може практично зійти за галерею офіційних зображень німецького бренду, так як нашим фотошпигунів вдалося сфотографувати два прототипи Volkswagen T-Roc 2022 року, вже в остаточній конфігурації і без будь-якого камуфляжу. Більш того, обидва прототипу відповідають різним версіям, тим самим розкриваючи два основних дизайнерських напрямки лінійки T-Roc. З одного боку, це стандартний Volkswagen T-Roc, а з іншого – варіант T-Roc R-Line, оснащений спортивним стайлінг-пакетом.

Нова лінійка T-Roc 2022 року піддасться невеликій оновленню, спрямованому на оновлення як зовнішнього вигляду, так і пропозиції моделі, тому в додаток до невеликих естетичним змін ми також знайдемо деякі новинки в інтер’єрі. Прикладом може служити рестайлінг SEAT Ibiza і Volkswagen Polo, які отримали кілька нових функцій в салоні і в секції обладнання, а також деякі естетичні поліпшення.

Звичайний варіант моделі Volkswagen T-Roc 2022 року зазнає менше змін, включаючи злегка змінену передню частину з новими чорними гратами з хромованою обробкою, яка приєднується до основної оптиці. Бампер відрізняється більш великими бічними повітрозабірниками з вбудованим світлодіодним елементом. Основна оптика зберігає свої зовнішні форми, але має нову внутрішню компоновку і нову нижню світлодіодну графіком ДВХ. У задній частині змін менше, і бампер цього прототипу здається ідентичним поточної моделі, хоча задні ліхтарі відрізняються новою графікою.

Volkswagen T-Roc R-Line 2022 рік він отримує додаткові зміни, включаючи зовсім інший бампер з великим чорним молдингом, який проходить по всій передній частині і оточує бічні повітрозабірники. Екстер’єр цієї версії істотно змінюється. У задній частині також є істотні зміни, тому що на додаток до допрацьованим ліхтарям є бампер з новими бічними решітками, нижня частина якого виконана в чорному кольорі, а нові вихлопні патрубки здаються імітацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!