Названо 5 найдешевших електромобілів на ринку в 2021 році

0
956

Ціни на електричні автомобілі знижуються щороку. Хоча вони дорожчі за бензинові машини, є декілька моделей, ціни на які не дуже високі.

Також з електромобілями менше коштів витрачається на технічне обслуговування, тому з часом володіння ними виправдовує себе. Сайт HotCars зібрав список із найдешевших електрокарів, які зараз є на ринку.

SEAT e-Mii Electric 2020 року (від 26 941 доларів США)

SEAT eMii Electric 2020 року – це компактний автомобіль, розроблений переважно для міської їзди. Він працює від акумулятора на 36,8 кВт-год та має запас ходу 260 км, що значно більше, ніж у його найближчого конкурента Volkswagen e-up.

Акумулятор в нього заряджається до 80% ємності приблизно за чотири години, а ще він має швидку зарядку. Ще цікавою “фішкою” є телефонний додаток, яким можна дистанційно керувати світлом та замками автомобіля.

Mini Cooper SE 2020 року (від 30 750 доларів США)

Якщо ви шукаєте зручний недорогий електричний транспортний засіб для пересування по місту, варто зупинитися на Mini Cooper SE 2020 року. Незважаючи на те, що він має скромний акумулятор потужністю 32,6 кВт-год, якого достатнього всього на 177 км пробігу, за його кермом ви будете отримувати задоволення.

Салон досить зручний, має підігрів сидінь та гарну інформаційно-розважальну систему. Функції безпеки, такі як попередження про фронтове зіткнення та автоматичні системи екстреного гальмування, забезпечують безпеку.

Nissan Leaf 2019 року (від 30 885 доларів США)

У продуктивності Nissan Leaf 2019 року явно відстає від Tesla Model 3 та Chevrolet Bolt EV, але це компенсується в інших сферах. Акумулятор потужністю 40 кВт-год з електричним двигуном потужністю 110 кВт дозволяє проїхати на одному заряді 241 км. Це означає, що слід уникати автомагістралей, які не мають точок зарядки.

Проте він має просторий салон, в якому зручно вміщується п’ять людей, і в нього достатньо місця для вантажів. Nissan Leaf 2019 року – це не поганий спосіб витратити свої гроші.

Nissan Leaf 2020 року (від 31 600 доларів США)

Інтер’єр Leaf 2020 року не такий вражаючий, як у конкурентів, але він оснащений 7-дюймовим інформаційно-розважальним сенсорним екраном. Хетчбек живиться від акумулятора потужністю 40 кВт-год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.